Wiho! Gratis smsen kommer igen om en timme!

Jag förstår egentligen inte hur jag kan smsa upp 3000 sms på mindre än en månad! Det är ju för fan egentligen helt sjukt :s
Men iaf! På tal om ngt annat så sitter jag ju här framför datan och prata lite med DEN LILLA PLUTTEN Oskar. Som påstod att han e bäst o proffs o allt sånt och att jag borde lära mig av honom...hm...
Kolla här bara!

Oskar Hansson... säger:
vadå dröm muhuhuuh   jag lever verkligen i rl här dude   du borde lära dig av profset himself alltså då mig   <3
*  nataliejarlestål  * säger:
vrf ska jag lära mig av dej när jag redan kan allt??   <3
Oskar Hansson... säger:
hur vet du att jag inte vet att du vet vad jag kan o inte du   <3
*  nataliejarlestål  * säger:
vah!?   xd <3
Oskar Hansson... säger:
exalt   <3 då vet du inte allt 
*  nataliejarlestål  * säger:
det gör inte du heller^^
<3
Oskar Hansson... säger:
joho   <3
*  nataliejarlestål  * säger:
vad heter jag i mellannamn ?????   <3
Oskar Hansson... säger:
felicia  
<3
*  nataliejarlestål  * säger:
hahaha nej xD
<3

Ledsen Oskar men jag har bevis på att du inte kan allt :D

Skolavslutningen börjar närma sig dag för dag!

Jag börjar redan stressa upp mig för vad jag ska ha på mig och hur jag ska ha min sminkning eller hur jag ska ha mitt hår. Känns ändå rätt onödigt att tänka på det nu men vill inte heller komma och bestämma det typ bara 1 vecka innan heller, vill va lite förberedd iaf =)
Här e några klänningar som jag kan tänka mig på skolavslutningen iaf :)


Från nelly.com


från nelly.com


från nelly.com


Från Gina Tricot


Från H&M


Från Bik Bok

Asså jag har sån jävla beslutsångest -.-;o

*PANIK* pga skor xd

Sitter här och kollar på skor som man kan ha på skolavslutningen. Det finns ju hur mkt skor som helst asså !! Vilket par ska man välja lixom!? Vill ha alla jag ser typ!
Gaaah!! Aja här e bilder på några av alla miljoner snygga skor xd



Fick bli två bilder för kunde inte hitta dem andra jag hade hittat innan. Men iaf dessa två paren e med somförslag :P

Kan inte sova...

Klockan är just nu 09.47 och jag vaknade för kanske en halvtimme sedan pga min hosta, fick typ värsta hostattacken eller ngt liknande i alla fall. Drömde typ med att alla man kände va på La Primavera som är ikväll :S
Ska försöka sova snart igen ska bara kolla färdigt lite på bdb och bloggar och lite annat.
Ha en bra dag idag och ta det lugnt ikv! ;D <3


Jihoo!

Haha! Ojj 14 läsare idag! Haahhahaha,xd
Det e lite jotack jag vet. Rösten börjar komma tillbaka nu och får hoppas att det e mycket bättre imon, så man kan ska till östra stranden och träffar lite roligt folk där.
Sitter nu vid msn och pratar lite med Cassie. <3 Pratar lite killproblem, vem har inte det just nu egentligen..känns som om alla har det just nu!
Borde gå och lägga mig men vill inte eller orkar inte :)
Får kolla på MTV eller något tills jag somnar eller något annat.
Jaja puss o hej sålänge :D <3

det ska va en rubrik här men kommer inte på något..

Har sovit halva dagen idag till o från typ. När jag pratar så låter det antingen som en hes anka eller som om jag vore uppe i målbrottet. Vissa tillfällen får jag tillbaka rösten men den försvinner lika snabbt.
Usch vad jag saknar gamla tider, eller inte för gamla men saknar typ allt ifrån 6-7 månader sedan, var så jävla lycklig den tiden och blir både glad och ledsen av att tänka på den. Men jaaaaja.

Nu vet jag inte vad jag kan ska skriva om, så bloggar mer sen om jag kommer på något kul :)

Saknar..<3

...<3

Usch vilken dag det har vart! Den har varken vart bra eller dålig lixom. Har snart tappat rösten totalt. Låter sjukt kul när jag pratar och folk mobbar mig för att jag e lite hes.
Skulle nog med skrattat åt ngn som var så hes som jag är asså, måste låta väldigt kul i alla andras öron.
Efter skolan åkte man in till stan o träffa Chrizz men sen dissade han mig för han skulle gymma så var med Risbög, Sanna och Ogge. Måste säga att Risbög e mycket fin i kavaj.
BTW! Man fick gratis kaffe latte idag på Espresso House. Aldrig i hela mitt liv har jag druckit det men testade vanilj latte idag och fyfan vad gott det var!!
Så om ni ska te Espresso House så rekomenderar jag att ni beställer en Vanilj latte!!


Mycket fin bild på mig utan smink måste jag säga (Y)

Förkyld o fan vad falska människor det kan finnas i denna värld!!

Usch! Hostar som en jävla idiot, försökte vila lite innan men så fort jag la mig ner så fick jag värsta hostattackerna exakt hela tiden typ.
Så kommer inte bli någon träning för mig på ett tag iaf "/ Synd, för det var så jävla skönt att få träna igår. Hur har in dag sett ut då? Vart bra faktiskt. Var sur i början av dagen, men sen på lunchrasten hade jag och Nea ett mycket vacker samtal om killar o kärlek och massa annat. Så skönt att det finns en person som hon som man kan lita så jävla mkt på. Ska nog lägga ut ett inlägg om henne sen om jag kommer ihåg det, det förtjänar hon.
Sen det här med falska människor, när ska all skit ta slut egentligen!?!?!?!?!?!?!?!? Uuuuuuuuusch detta har inget med mig o göra men en av mina vänner som har råkat ut för en sak som inte är nödvändigt att ta upp här.
Men kan bara säga att själva saken är onödig x 12,000,000

Kvällen!

Usch som vädret är alltså!! Nej det gillar vi absolut inte kan jag ju säga.Regnet gjorde ju så att man inte kunde grilla"/ Kanske bara blir hemma och kolla på ngn kompis till Nea som tydligen är med i talang idag ;o Samuel hette han har jag för mig :P
Måste man ju bara se :D
Känner mig ju duktig nu med för har bestämt mig att blogga mer och kanske strunta i att lägga ut allt på bdb så blir det mer här på bloggen x)
Aja ska koncentrera mig på tv:n o se vem denna Samuel nu e :D Puss hej<3

Trött! Men taggad inför kvällen (Y)

Hemma från skolan nu! Måste duscha och sånt skit innan jag kan bege mig in mot stan eller om jag ska hem te pappa, vettefan asså.
Men ikväll så ska man träffa Moa o lite fler, försöker få ihop lite folk man kan ta med sig hm..

Skolan var la sådär, en jävla idiot i klassen ( nämner inga namn ) men vissa vet nog vem jag menar ändå. Han är en liten jävla besserwisser (stavning??) man kan inte få ha en egen åsikt utan att han ska komma och säga vad han tycker o vill att alla andra ska tycka och tänka som han! Jag stör mig så sjukt mycket på personer som håller på så, som tror att dem är bättre än alla andra! Nej orkar helt enkelt inte med sådana!
Alla ska kunna få ha sina egan åsikter utan att folk ska komma och komentera hur man tycker.



Ojdå (a)



Ojdå! Tre veckor sedan jag la upp ett inlägg, lite för lång tid mellan varje inlägg kanske. Ska försöka bättra mig iaf.Måste fixa min header med, denna är så ful. Någon som vet någon som kan hjälpa mig med det så hör av er! Nu sitter man ju framför datan och pluggar Andra världskriget och dricker te. Vad har då hänt denna veckan?? Haft nationella prov i både svenska och matte, så snart e det avklarat, skönt! Fick reda på att jag kom in på mitt första val med till gymnasiet, eller jah premilinärt intagen blev jag så nu får jag fortsätta att ha dem betygen som jag har nu. Estet Musik! Mycket kul må jag säga.

Och måste bara säga att jag hade världens bästa fredag med min älskade vän Linnéa Sandblom (Y)! Tänkte berätta lite om den nu med.

Skolan först då nationella i matte, jaah! det gick ju jättebra(Y)-.-

Sen på idrotten dansade vi foxstrot, bugg och vals, hahah sjukt kul !

Efter skolan blev det hem te Nea Älskling och göra sig iordning te stan, sen åkte in te stan såklart och träffade lite roligt folk:)

Hahah, jag gjorde två fail med, första: sa blatte, när två utlänningar gick förbi och dem hörde"/ skämdes som fan, menade ju inget illa^^

andra: skulle dissa en person men det  gick inte heller xdMen åter till dessa utlänningar, dem gick tebaka mot oss och log och precis när dem skulle gå förbi så frågar den ena mig om jag e ledsen och jag svara snabbt att det e  jag inte och det e lugnt med mig o såxd Så gulligt av han att fråga tkr jag^^

Sen bestämmer vi oss för att gå o säta så står det några killar utanför ett hotell, och killarna kom tydligen fråm Skaraborg?? V'ldigt söta alla av dem. En utav dem iaf kollar väldigt mkt på oss, så jag vänder mig om, ler stort och säger hej. Killen kollar på mig och ler tillbaka:D sen skriker jag hejdå till han xd  O sen går vi o äter kebabrulle:)



Dålig uppdatering ^^<3

Förlåt för en dålig uppdatering, som alla säger?xd Hahah! Men jag vet faktiskt inte vad jag ska blogga om lixom, skriver det mesta på bdbistället för här.
Men eh... PÅSKLOV NU VFAN :D
Kommer bli massa kul o va med vännerna en massa.


RSS 2.0