Nu är den köpt!

Äntligen fick jag pengar av mamma så jag kunde köpa klänningen till skolavslutningen! TACK MAMMA! Visst den kanske är lite annorlunda men den e så häftig så det finns inte, jag kommer ju verkligen synas på skolavslutningen kan man ju säga =)
Nu e man så duktig att man snart ska åka och göra ett litet träingspass med mamma. Idag blir det Pump! Har aldrig gjort det innan så jag hoppas att jag klarar mig...


Den fina klänningen=)

.

Jag är verkligen jättedålig på att uppdatera nu. Men jag antar att det kommer i perioder.
Slutadegare en timme tidigare från skolan idag vilket e mkt skönt, känns som om det typ är lov nu"/ Jaja, men det närmar sig allt mkt snabbare och inte har jag vart iväg och köpt den där jäkla klänningen! Den kommer väl ta slut snart bara för att jävlas med mig eller något! ;o
Nej men nu tänker jag nog ta o äta lite sen gå o lägga mig, vet inte om det blir någon mer bloggning i helgen, det e bara att vänta och se!
Puss&Kram!


usch...

jag har så jävla ont i magen asså...blev nästan slagsmål mellan två av min killkompisar för en stund sedan...tänker inte gå in mer på det. Men det var hemskt alltså.

Freeeedag!

Det närmar sig skolans avslut nu asså. Dagen efter min egen skolavslutning så ka man bege sig te Brunsåkerskolan för att se deras, ska bli kul och se faktiskt.
Men vad händer idag då?? Ska antingen träffa Sara eller Nea. Deeet kommer bli det bästa på denna veckan för igår var fan inte så bra, usch! Nej men nu ska vi inte gå in på det för det e rätt privat och tänker inte skriva om det här på bloggen. Solen sken ju så fint innan här men nu när man har gjort sig iordning och så, såklart så försvinner solen bakom molnen då så det var ju kul när man hade tänkt att gå ut. Så nu sitter man här framför datan och sjunger lite på Cascada låtar hahah!
Vet inte om det blir några fler blogg inlägg idag, det får vi se senare =)
Puss o Hej Leverpastej ;) Eller vad man nu säger.

Dålig uppdatering dem senaste dagarna

Skolan har vart helt okej denna veckan. Vi har temavecka som handlar om droger och sånt, vi kollar för det mesta på filmer som typ är två timmar långa. Man får sjukt ont i rumpan av att sitta still så länge jue.
Varjefall, jag har bestämt mig nu vilken klänning jag ska ha på skolavslutningen, det blev den väldigt väldigt färgglada från H&M och till de så blir det nog ett par svarta pumps med nitar eller ngt, har hittat ett par på Din Sko som är rätt coola men vi får se om det blir dem.
Jag har även hittat ett par grymt snygga rosa solglasögon på BikBok med som jag tror att jag ska åka in o köpa imon innan jag gå och tränar.
Bilder kommer här nedanför på skorna, klänningen och solglasögonen.
Jag har för mig att det var dessa solglasögonen...jag är inte helt säker

Tokio Hotel på MTV!

Gaaaaah! TH på tv nu. Det gjorde hela min dag alltså. Får massa tillbakablickar från konserten i mars. Guuud vad jag längtar tillbaka! Den spänningen man hade i magen innan konserten började och hur mycket man skrek så fort man bara fick syn på Tom och Georg, innan Bill kom in på scenen och började sjunga Noise. Guuud vilken känsla, vill känna den igen :D

Dåligt väder...

...här i Halmstad. Bara massa tjockis moln på himlen och det blåser som fasen.
Om det inte skulle vart dåligt väder så skulle det u vart fest på Östra stranden..."/ synd att det inte blev så, skulle träffat massa mysigt folk såfall.
Skolan idag var ju seg som alla andra dagar denna veckan. Men veckan har ändå gått väldigt snabbt. Går ju bara 3 dagar i skolan nästa vecka och dem tre dagarna har vi bara tema dagar så vi slipper att arbete. Mkt bra måste jag säga!
Men iaf, kollade på American History X idag på svenskan, verkligen en mycket bra film och en massa starka scenes fanns det med. Börja nästan lipa i slute, så jävla sorgligt "/
Nu ska jag kolla på How I Met Your Mother på 6an och bara ta det lugnt.
Puss o hej!

Dålig dag!!!!!!!!!

Jag är på så sjukt dåligt humör idag asså. Vet inte riktigt varför men nåt som kan ha deltagit till det är att vissa i klassen är helt hm...va kan man säga för att inte låta för elak?? Dem är typ...jobbiga, vill använda andra ord men tänker hålla det för mig själv. Dem lyssnar inte på en när man säger till dem att sluta med något som man tycker är sjukt jobbigt...
Någon mer än jag som stör mig på det??

Det ända som vart kul idag har vart att prata med Nea om det som antagligen händer den 29e Maj! Längtar sjukt mycket till det. Vad kommer att hända?? Det säger jag inte för det e min och Neas lilla hemlighet. Skriver vad som händer när det väl är dags:D

Dagens Outfit!

Tänkte slänga in en bild eller två då dagens outfit :)


Jeans Jacka från Berlin
Vit linne med tryck H&M
Svart linne Ge-Kås
Strumpbyxor H&M

..

Jag kommer inte på någon rubrik :S Har svårt med sånt. Ibland har man dålig fantasi ibland inte.
Aja, har bakat scones för typ en timme sedan o dem blev mkt goda! Borde nog bli bagare kanske? nIaf, tkr mycket om att laga mat eller baka, det är riktigt kul:)

Vi hade ju nationella i biologi med, tyckte det kändes bra men vi får se hur provresultatet blir när man får tillbaka det med. Nu måste jag plugga igen faktiskt, trodde det skulle bli lugnare efter idag men ligger efter i svenskan men gör det lite senare, nu ska jag bara ta det lugnt och äta lite scones!

Nationella!

Usch har nationella i biologi imon och jag har inte ens övat så jätte mkt ännu för är inte jääääätte säker på vad som kommer med. Skulle plugga lite innan med men somnade med boken i handen, Sen kom mamma in och frågade vad jag gjorde och jag hade inte fattat att jag hade somnat så sa att jag kollade på tv! (Y)
Nej men, nu ska jag försöka plugga lite i alla fall!!
Hare bra Puss & Kram <3

Just det!

Jag har ju glömt att säga att jag är ett stort Tokio Hotel fan! Och ett stolt fan e jag med! Så om någon skulle komentera något negativt eller elakt om dem eller så, så slösa inte er tid för jag bryr mig inte vad alla andra tycker om dem, huvudsaken e vad jag tycker om dem ^^
Här kommer några bilder från konserten <3






Bäst!<3


Hahah oj det var en gammal bild på Bästa Nea:D <3
Haha min abslout bästa vän! Finns ingen som henna asså, finns alltid där för mig när jag behöver henne. Hihi älskar dej gumman !!! LLFU.
Skulle kunna skriva miljoner mer saker om henne, men just nu så måste jga göra mig iordning för ska snart ut med sötnosen herself och kolla på Philips och Max match på alevallen xd Vilket lag ska man heja på.... hm??

Dagens små köp ! :)


Foundation ifrån Cubus 89 kr, det var rea utan att jag visste det så det var la bra! Så skönt att jag har köpt ny foundation med. Mitt puder är verkligen jätte dåligt och jätteslut :S Vettefan om denn foundationen är bra men det märker jag.


Strumpbyxor från H&m 69.50 Var tvungen att köpa nya eftersom jag kan inte ha ett ända par strumbyxor utan att ta sönder dem. Sådana tunna menar jag då. Går sönder efter bara första dagen, men dessa har ett lite tjockare material så får hoppas att dem håller lite längre...

Tog mig en liten tur in te stan=)

Åkte in te stan efter skolan eftersom jag nu fått pengar på kontot igen. 287 kr i o för sig och det e bara 123 kr kvar eller ngt men whatever:) Träffade lilla söte Risbög med var typ 5 dagar sedan sist?? Aja saknat han ändå. Gick sen runt lite och tittade i affärer. Måste säga att det är väldigt avkopplande att bara gå runt i stan helt själv utan att man ska gå med ngn annan som vill gå in i en affär i 10 sek sen gå ut igen. Kan själv vara så ibland, men idag var det riktigt skönt att bara gå runt och strosa i affärerna. Men klart blev det tråkigt efter en stund så åkte hem för jag hade redan köpt det jag behövde.
Just det, träffade plutten Paana med. Hoppas på att han kommer in på estet musik linjen så man kan gå i samma klass som han!

Tänkte först ta en bild på hela mig så man kunde se dagens outfit meeen nee min spegel så dålig i mitt rum så fick nöja mig med denna ;)

Trött redan!

Kolla! Jag har blivit mycket bättre på att lägga ut inlägg jue;) Inte för att jag har många läsare, typ 4-5 stycken varje dag?? Haha! Gulligt..
Ne men nu sitter jag här framför min älskade data ( som jag inte kan klara mig utan ) och knaprar i mig halstabletter som smakar godis i hopp om att rösten blir helt okej så man kan sjunga snart igen...O så pratar jag med en ytterst snygg kille på msn med! Det e tummen upp på det!
Trött som fan e jag med, funderar på att hoppa in i duschen en snabbis snart o sen gosa ner mig i sängen och kolla film och kanske smsa med någon rolig?? Vi får se hur det blir med det. Några mer inlägg blir det nog inte idag i alla fall så säger GODNATT nu och PUSSEN på er alla <33


Solen Skiner!

Shit vad fint väder det e idag asså!
För första gången på väldigt länge så har jag vart upptagen hela dagen fram tills nu och det känns helt underbart! Först konfamöte med alla konfirmander från typ 10 till 15.00. Gjorde någon promenadsak med olika stationer vi ledare skulle ta hand om xd Jag och Matilda hade näst sista stationen och fick typ vänta så jävla länge på att alla konfirmanderna skulle komma. Men i alla fall vår station gick ut på att två konfirmander skulle ställa sig framför varandra och göra spegelrörelser inte så komplicerat nej, men guuud vad kul det var att se dem göra alla olika rörelser. Sen var det bara att åka hem snabbt och lämna lite saker sen bara att dra in mot stan och städa lite på Moogio.



Bara jag som är fett taggad inför sommaren eller!?
Jag längtar som fan till sommarlovet, denna sommaren kommer bli den bästa på länge asså. Träffa massa nytt folk o bara va på Tylösand o sola o bada hela dagarna. Fyfan vad härligt :D

God morgon!

Hade alla en bra Valborg ?? Själv satt man hemma framför datan halva natten eftersom man var sjuk och vädret sög. Nu har mna nyss vaknat, skönt att sova så länge =) Men vad händer idag?????? Jo då taggar man 60-årskalas hemma hos mormor och morfar...Jaaah! är ju jättetaggad. Men måste snart hoppa in i duschen eftersom vi säkert kommer åka om en timme o 45 minuter. E jävligt seg att gör mig iordning på helgerna, vrf ha brått på en helg lixom? Nej då ska man ta det lugnt och inte stressa upp sig för en massa saker =)
Sen måste Jennifer lära mig med hur man lägger in videoklipp på bloggen, fattar ju inte ett skit om hur man gör det asså :S
Jaja :D


Jag o Älsklings Nea :D <3 LLFU !

Natti natti! <3

Nu borde jag gå o lägga mig annars lär jag sova halva dagen imon:)

Så godnatt Babes vi hörs imon, sov sött :* <3


Naaw :') en liten bild på mig i pyjamas! Haha xD

Btw! Jag saknar en viss person så jävla mkt att det finns bara inte...usch asså... aja alla vet att jag älskar denna personen väldigt mkt också, mer än mkt till o med :'D <3333333  Vill ha tillbaka tiden med dej bby, vill med kunna kalla dej älskling, sötnos, bby allt sånt och vill kunna säga stolt till andra " ser du han där borta ? han är min och jag älskar han över allt annat ". Skulle göra allt för en andra chans o det vet du <3

RSS 2.0