ska va rubrik här

Snart iväg till Staffansalen för andra gången idag. Har absolut ingen lust till det. Vill bara va hemma, ta det lugnt och lata mig vid datan.
Jag funderar faktiskt på att åka o träna imon om det inte blir för sent i Staffansalen imo, för att träna det behövs verkligen! Var 100 år sedan jag åkte te FORM.
Sen på kvällen blir det fest i Grötvik med Nea och typ måååååånga fler, hoppas bara at man inte stöter på en viss person...då lär det bli stora konflikter mellan mig och den personen...tyvärr "/

Kan ju säga att va konfaledare var inte alls som jag tänkt mig. Det e fullt med skitsnack mellan dem nya ledarna och gamla vänner fryser ut em totalt. Tål inte sånt så snart kommer det va nog med all skitsnack för jag kommer få nog och kommer antagligen skälla ut denna person som håller på att bete sig som om den personen var sååååå mycket bättre än alla andra som existerar på denna jorden.
Jag tål inte falska människor helt enkelt"/


längesedan

Känner att jag verkligen suger på att blogga nu för tiden asså :S Som jag sagt innan, har typ inte så mkt att säga ibland. Får försöka bättra mig.
vädret är så sjukt skönt har spenderar halva dagen på stranden med Jennifer och Chrizz aka Mr. Elefant, mysigt. Imon blir tyrp samma som idag, upp vid åtta sen åka te Staffansalen fixa saker med konfirmanderna te 12 sen stranden igen, eller bara va hemma o sola.
Jag ska lägga ut bilder från niornas middag, avslutningen och Mäshults lägret med om jag kan hitta min sladd te kameran :O

SAKNAR! <3333

Hos bästa vän!

Har nästan precis kommit hem till Nea som jag ska göra mig iordning med till avslutningen. Nea börjar med att ha en loten ansiktsmask i ansiktet:)
Själv sitter jag här vid datan och lyssnar på en bra braao låt med Justin Bieber o Jaden Smith. Orkar inte skriva mer nu så HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ DÅ! =D

!!!!!!!!!!

skulle föra över alla bilder ifrån middagen idag. Men såklart så hittar jag inte sladden till kameran -.- Så får fråga farfar om han kan tänka sig låna ut sin sladd till mig för han har likadan kamera som mig (Y)

trött....

Usch jag kanske borde börja o göra mig iordning inför avslutningsmiddagen idag men orkar inte. Är jättetrött och sitter bara i pyjamas.
Från o med halv tolv kanske så har jag vart med lilla Oskar :D Fast har typ halvsovit under hela tiden för jag vart så trött x) Måste fundera ut med hur jag ska ha mitt hår.
Ska äta lite först sen drar man igång med att sminka sig och ta fram kläder! Bilder från middagen kommer nog imon eller när jag kommer hem!
Blir kanske ett till inlägg idag om jag orkar annars så skriver jag imon :P
Puss&Kram!

Glömde...

...att säga en sak innan! Var på Espresso House innan med Eken och så kom Paana och höll oss sällskap en stund. Helt plötsligt säger Paana:
Paana: Natalie gjorde det ont?
Jag: Vah?? Vadå??
Panna: Jah, gjorde det ont när du föll ner från himlen.
Hur åinsamt det än är att säga det så fattade jag inte först vad han menade men satt och tänkte en stund sen fattade jag vad han menade och jäävla var jag skrattade åt det alltså! :D Så himla dåloig ragningsreplik så att det blir gullig :P Mina kompisar må va konstiga men dem är dem absolut bästa man kan ha!!
Massa kramar och pussar på mina vänner :D


Här är den :D

Det gick ju ändå rätt sås nabbt att ta kort på den. Glömde inte bort att jag skulle ta kort på den heller :)
Köpte den på H&M för 199:-
man kan ha den på fest och en vanlig vardag vilket jag tycker är bra! Denna imon och en jeansjacka, bli nog bra tror jag!

Inte världens bästa ljus eller så men den är jättefin i verkligheten !

Tagga inför imon!

Bara två dagar kvar med klass 9B då jah! Nu taggar man inför morgondagen då det är vårtrampet på dagen och avsutningsmiddag på kvällen! Va inne i stan idag och fixade först en sak till skolavsutningsfesten med Nea. Sen var mamma snäll att åka in till stan och lämna lite pengar till kläder som jag kunde ha till middagen imon. Blev en liten söt byxdress som jag strax ska ta kort på så ni får se hur den ser ut =) Kommer en bild snart:D

RSS 2.0